Едукативно-креативне радионице Кликер 1 и Кликер 2 - Dva pera

Центар за образовање,
издаваштво и превођење Два пера
Go to content

Main menu:

Програми
Едукативно-креативне радионице Кликер 1 и Кликер 2
У жељи да се подстакне и развија социјална и емоционална зрелост, толеранција, истрајност у раду, осећај за корисно и лепо, љубав према природи и њеним законима осмишљен је програм за радионице намењен деци од 4 до 10 година.

Уз игру, разговор, колективни рад и експерименте примерене узрасту полазника, деци се пружа подршка у стицању нових знања, подстичу се њихове креативне способности и интересовања, развијају се  навике.

Играмо се и откривамо, експериментишемо, вежбамо и мислимо, претпостављамо, нагађамо, стварамо! Побуђујемо радозналост која је свакако код деце веома изражена. Свакодневне појаве, скривене у свету око нас, откривамо као чуда - што заправо и јесу! У тим чудима уживамо, њима се радујемо. Радост, љубав и свест - циљ је којем тежимо!...

Радионице се одржавају једном недељно у трајању од 90 минута. Програм се изводи у малим групама (до 10 полазника). Месечна цена је 2000,00 динара, а у цену је укључен и материјал.

Пробудимо свест код деце о животу и култури, откривајмо чуда природе, инспиришимо децу да истражују, маштају, стварају и цене дарове природе.
 
Back to content | Back to main menu